Premis directes pels clients de Mollerussa Comercial

14/05/2021

La nova campanya "+ tiquets + MC!" començarà el 17 de maig

L’associació Mollerussa Comercial ja té llesta la nova campanya de primavera que porta per nom “+ tiquets + MC! L’objectiu és fidelitzar els clients, incentivant-los amb premis directes i al mateix temps augmentar les vendes en els establiments de la capital del Pla d’Urgell. El funcionament és senzill: els clients que comprin en diversos establiments adherits a l’associació tindran premi directe. En concret, els participants hauran d’acumular el màxim de tiquets de compra de diferents associats. Els que tinguin més tiquets de diversos establiments s’emportaran un dels tres premis previstos. El primer serà de 500 molleuros, el segon de 300 i el tercer, de 200.

La campanya s’inicia el 17 de maig i finalitzarà el 30 de juny. Els tiquets hauran de ser d’aquestes dates. A partir de l’1 de juliol i fins al dia 9 del mateix mes, els participants s’han d’apropar a l’oficina de Mollerussa Comercial, al carrer Jacint Verdaguer, per ensenyar els tiquets perquè l’entitat pugui fer la comprovació. El 13 de juliol es farà entrega dels premis.

A més a més, també es vol donar un impuls a l’aplicació Moneder.cat. Per això que els participants que s’hi donin d’alta, a més d’acumular molleuros, rebran una bossa de regal de MC que han d’anar a buscar a l’oficina.

SEGRE MOLLERUSSA