Prop de 10.000 persones gaudeixen enguany de l’Aventura de Nadal i la seva trentena d’activitats

04/01/2020

Prop de 10.000 persones han gaudit enguany de la 30 edició de l’Aventura de Nadal, que ha tingut lloc del 26 de al 4 de gener al Pavelló Firal de Mollerussa i que ha comptat amb una quarantena d’activitats diferents. Es tracta d’una xifra similar a la de l’any passat, sent els dies laborals els que més afluència registren per davant dels festius assenyalats.

Com a novetat, enguany s’ha estrenat una zona de creació artística en la que s’hi ha trobat quatre propostes diferenciades a través de les quals els infants han pogut interactuar amb diferents materials com llums fluorescents, gomets o caixes de cartró i participar d’un procés de creació conjunt. Així mateix, s’han incorporat dues atraccions mecàniques noves, més pensades per a la franja d’entre 8 i 15 anys com són el jumping i el Tagada i que han complementat els inflables, els llits elàstics o els trens mecànics, entre altres.

Pel que fa als espectacles infantils, la Cia. Sidral ha estat l’encarregada de dinamitzar-los a través d’un Túnel de Terror. També s’ha comptat amb la dinamització del Pallasso Espagueti a banda dels tallers de circ, el tradicional Pintacares, un taller de construcció de titelles amb material reciclat  i un taller d’elaboració de sabó natural.

A banda de les atraccions mecàniques i l’espai de creació artística, s’ha destinat un espai per a les manualitats, a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, que també es han dinamitzat el Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys.

 

Infolleida