Propostes pel cap de setmana

07/07/2017

Aquest cap de setmana té lloc el festival No Surrender a Vilanova de Bellpuig. A més de diferents concerts, entre els quals hi ha grups de versions del “Boss”, dissabte a la tarda més de 700 músics interpretaran la cançó “No Surrender” al camp d’esports.

Divendres A les 9 de la nit al Casal Cultural de Miralcamp té lloc el concert de petits músics de Miralcamp.

A dos quarts de 10 a la Plaça Josep Pont i Gol del Palau d’Anglesola, té lloc una nova edició de la Passejada Cultural. En aquesta ocasió es farà memòria i es repassaran les botigues de queviures que hi havia al Palau d’Anglesola fa uns anys enrere.

A les 10 de la nit davant l’església del Poal, Lluís Fortuny, ex-component de l’Elèctrica Dharma presenta Connexions d’arrel, un recital amb imatges, instruments i una taula de Dj.

També divendres a les 10 de la nit té lloc la 24a Caminada a la llum de la lluna de Mollerussa.

Dissabte tindrà lloc la passejada a la llum de la lluna de Linyola. El recorregut anirà fins a la Font Vella i tornada al poble. Després a la Plaça Planell hi haurà un espectacle de foc i malabars.

Dissabte el cavall Boira-Senill de l’estany d’Ivars i Vila-sana compleix un any des de la seva arribada. Per a celebrar-ho se li ha organitzat una gran festa d’aniversari a Cal Sinén a partir de les 7 de la tarda.

Diumenge al parc municipal hi ha el Yoga Day en benefici a l’AECC.

 

Anna Berga