Quan puc anar al CAP durant el confinament?

25/03/2020

Responem a les preguntes més freqüents dels veïns i veïnes. El CAP de Mollerussa ha anul·lat totes les visites programades fins a nou avís.

El CAP de Mollerussa ha anul·lat totes les visites programades fins a nou avís. Seguiran atenent trucades però es recomana no anar-hi si no s’ha contactat prèviament amb l’equip sanitari. De fet, el Departament de Salut ha dictat una sèrie de mesures per tal d’evitar el col·lapse dels centres.

En aquest sentit, recalquen que si tens símptomes lleus del coronavirus cal quedar-se a casa i aïllar-se. Recomanen utilitzar l’aplicació STOP COVID-19 per tal de fer un seguiment dels símptomes. Pel que fa a les vacunes, es mantenen aquelles que s’han de fer a infants de fins a 15 mesos. Totes les altres activitats com les revisions pediàtriques es programaran de nou quan es normalitzin els serveis. Si una persona necessita d’una atenció urgent per fractura o ferida, serà atesa tot i que recomanen minimitzar aquestes situacions de risc. Per altres qüestions de caràcter no urgent, cal trucar al 112 per resoldre-les via telefònica i, en cas de necessitat, s’activarà una unitat mòbil.
RICARD GÓMEZ