Quim Torra: “Els propers mesos us tornarem a necessitar”

24/08/2018

Amb un discurs arengador, Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya, ha demanat a la ciutadania que participi en la pròxima diada de l’onze de setembre. Ho ha fet en una visita al Poal per retre homenatge a la família Desvalls.

El President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha demanat als catalans que participin en la propera diada de l’onze de setembre. El president també ha assegurat que els independetistes estan “al costat bo de la història” i ha afirmat que en els propers mesos es viuran moments decisiu en què els ciutadans tornaran a tenir un paper destacat.

Torra ha fet aquest discurs al Poal, en la seva primera visita institucional com a President  al Pla d’Urgell i després de 33 anys de l’última visita d’un president de la Generalitat a la població. Torra ha assistit en l’acte d’homenatge a Antoni Desvalls, marquès del Poal, qui fou cap de l’exèrcit català durant la Guerra de Successió.

Abans de fer l’homenatge floral al monument a la família Desvalls, Torra ha signat el Llibre d’Honor del municipi i ha rebut l’agraïment i el suport de l’alcalde, diverses autoritats i una munió de ciutadans que s’han congregat a rebre’l i que han volgut demostrar el seu compromís amb el procés independentista.

Ariadna Guiu i Mariona Rebull