Quim Torra: “L’economia catalana exporta més que mai”

15/10/2018

El President de la Generalitat, Quim Torra, ha fet gala del bon moment que passa l’economia catalana i ha assegurat que en aquests moments el nivell d’atur a Catalunya ha tornat al del 2017 amb un 11%. Torra, també ha acusat la Moncloa i la Zarzuela d’intentar atacar l’economia catalana. Ho ha fet en l’acte dels 40 anys d’Hostaleria de Lleida.

El President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha reivindicat el bon moment de l’economia catalana i ha assegurat que exporta més “que molts països europeus”. Torra, també ha criticat aquells que asseguraven que “l’economia catalana entraria en un cicle apocalíptic de recessió fruit del procés independentista”.

 

Torra, ha fet aquest discurs a Bellvís, en el marc de l’acte de celebració dels 40 anys d’Hostaleria de Lleida. On també ha aprofitat per atacar l’estat espanyol i la monarquia després que contactessin amb empresaris i directius per forçar una fugida de seus de Catalunya després del referèndum de l’1 d’octubre de l’any passat.

 

Torra, també ha tingut unes paraules de record i reivindicació per a Lluís Companys en el dia del 78è aniversari del seu assassinat en mans de la dictadura franquista.

A. Teixidó, A. Garcia i M. Rebull