Rafel Panadés, alcalde del Poal des de fa 16 anys, opta a la reelecció

10/05/2019

A El Poal s’hi presenten dos candidatures: Junts pel Poal encapçalada per l’actual alcalde del municipi, Rafel Panadés, i Independents del Poal amb Vicenç Montserrat.

El Poal, el municipi més petit del Pla d’Urgell amb 626 habitants, escollirà el proper 26 de maig els 7 regidors que ocuparan l’Ajuntament per als següents 4 anys. S’hi presenten dos candidatures: Junts pel Poal (Junts per Catalunya) encapçalada per l’actual alcalde del municipi des de fa 16 anys, Rafel Panadés i el grup Independents del Poal – Acord Municipal (ERC) que lidera per tercer cop, Vicenç Montserrat.

Tret del cap de llista, el partit de Junts pel Poal es presenta a aquestes eleccions amb una llista 100% renovada i paritària. D’aquest últim mandat, l’equip de govern destaca les obres fetes a les piscines municipals, el projecte de la nova escola que està previst que es pugui executar ens els pròxims 3 anys i l’oposició activa en contra la planta de biomassa que es projectava construir prop del municipi. També parlen dels reptes de futur.

Amb el lema “Millorem el Poal” el grup Independents del Poal aposta per liderar un canvi al consistori. Entre les propostes que planteja hi ha impulsar un polígon industrial, crear una llar de jubilats i centre dia i millorar l’edifici del Casal.

Actualment el grup Junts pel Poal, sota el nom Units pel Poal, té 5 dels 7 regidors a l’ajuntament, mentre que els dos restants corresponent a Independents del Poal – Acord Municipal.

Anna Berga