(Re)ActivemMollerussa reuneix 30 empresaris i tècnics sobre economia

17/06/2020

Han sorgit 26 propostes entre les quals destaquen millores en mobilitat, fomentar l’associacionisme empresarial i potenciar la transformació digital

L’ajuntament de Mollerussa ha reunit aquest dimarts més d’una trentena de persones del teixit empresarial de la ciutat, representants sindicals i professionals tècnics vinculats al sector econòmic de la ciutat en la segona de les cinc taules de treball que ha previst el programa (Re)ActivemMollerussa, que té per objectiu donar resposta a les conseqüències provocades per l’emergència social i econòmica causada per la Covid-19.

La taula ha recollit un total de 26 propostes concretes, a través de les quals s'ha fet incís en la necessitat de millores en la mobilitat, el foment de l’associacionisme empresarial i la importància d’apostar per la transformació digital en tots els àmbits. De total de propostes recollides, onze han sorgit directament dels participants presents. Les altres 15 propostes han arribat de la Junta de Portaveus, ja que es tracta d’un programa que compta amb el suport de tots els grups municipals del consistori, així com a través del mecanisme participatiu obert a través d’un formulari a la pàgina web www.mollerussa.cat i el correu reactivem@mollerussa.cat, un mecanisme participatiu que és viu ja que qualsevol aportació que s’hi faci encara serà recollida.  

Aquesta taula ve precedida per la que es va dur a terme dijous passat centrada en l’àmbit educatiu i en la qual es van recollir 19 propostes concretes.  El calendari segueix demà dia 18 amb la taula sobre el sector social i de salut mentre que les dues darreres cites seran el dia 22 per a la taula de l’àmbit cultural i esportiu i es tancarà amb la dedicada al turisme i al lleure el dia 30 de juny.

Totes les propostes recollides seran valorades i treballades en un grup de treball més reduït amb la voluntat de definir les línies estratègiques a seguir. Les dues següents fases seran la de concreció del Pla d’Acció i la de l’execució del mateix en funció sempre de la disponibilitat pressupostària.

INFOLLEIDA