Ricard Pastó i Núria Duch guanyen la 3a Cursa de Sant Blai del Palau d'Anglesola

28/01/2018

Roger Gabarró i Anna Bové han guanyat en la categoria de 5km. En total hi ha participat més de 500 corredors i una setantena de voluntaris

Més de 500 atletes han participat a la cursa de Sant Blai del Palau d’Anglesola. La cursa que enguany ha celebrat la seva tercera edició destaca per ser una de les més planes del territori, i ha comptat amb dos recorreguts de 5 i 10 quilòmetres que han transcorregut pels carrers i camins del municipi.

A la cursa de 5km, el guanyador ha estat Roger Gabarró de l’AE Blancafort que ha fet un temps de 17’47”.El podi l’ha completat Sergi Nunes de Runner’s Balaguer i Cesc Lacueva d’Esports Truga. En la categoria femenina, Anna Bové d’Esports Truga ha quedat en la primera posició amb un temps de 21’18”, seguida de la també atleta d’Esports Truga, Maria Bertran i Sandra Borda, dels Xafatolls.

Pel que fa la categoria fe 10km, el palauenc dels Xafatolls, Ricard Pastó ha guanyat, per segon any consecutiu la Cursa de Sant Blai amb una marca de 31’55”, seguit d’Antoni Carulla de Runner’s Balaguer i l’independent Bernat Vaqué. En la categoria femenina, la primera posició ha estat per Núria Duch del TRI-4.40 amb un temps de 39’55”. I les atletes Luz Moreno, del Clos Pons Tahi Runners, i Noemí Aumedes dels Xafatolls han aconseguit la segona i tercera posició, respectivament.

Una setantena de voluntaris a més de diferents entitats locals s’han implicat en aquesta cursa que, tot i el fred inicial, ha transcorregut sense incidències i enmig d’un ambient festiu.

 

Anna Berga