Smartphones per a totes les edats

16/01/2019

La biblioteca de Mollerussa organitza un taller per formar persones majors de 55 anys sobre l’ús de telèfons intel·ligents

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa torna a organitzar un taller de dos dies per formar a persones majors de 55 anys interessats en aprofundir sobre l’ús d’Internet a través de telèfons intel·ligents. El curs, que es fa en col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone España, tindrà lloc els dies 29 i 31 de gener de les 5 a les 7 de  la tarda. Les persones que hi vulguin participar cal que facin la inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

La descoberta de diferents navegadors, la creació d’un compte de correu electrònic o la descàrrega d’aplicacions diverses seran algunes de les competències digitals que s’abordaran duran el taller. Val a recordar que fa dos anys per aquestes dates ja es va dur a terme amb la participació d’una norantena de persones d’un taller de característiques similars on es van donar nocions de com utilitzar la càmera del mòbil, fer retocs a les fotos i fotomuntatges i gravar vídeos així com també la instal·lació i ús d’algunes aplicacions, entre elles el WhatsApp.

Amb aquesta activitat comença l’activitat pensada per al públic adult per aquest primer trimestre de l’any, una programació que per al públic infantil donarà inici el 30 de gener a les 6 de la tarda amb una Hora del conte a càrrec de Cesc Serrat i Isaac Elies que presentaran els seus Contes embolicats i cançons de coloraines.  

 

Infolleida