Talat per seguretat un cedre malmès a l’avinguda del Canal que serà reemplaçat per un altre arbre

L’Ajuntament en feia el seguiment fins que s’ha optat per tallar-lo en un dispositiu amb participació de Bombers i Policia Local

24/07/2024

L’Ajuntament de Mollerussa, seguint les indicacions dels Bombers de la Generalitat, ha decidit talar el cedre de grans dimensions que encapçalava l’avinguda del Canal en la cruïlla amb el camí de Belianes. S’ha fet per motius de seguretat, ja que l’arbre tenia les arrels malmeses i havia el risc de caiguda, segons ha explicat el regidor de Via Pública, Joel Bastons, el qual ha assegurat que a l’octubre es reposaria l’arbre caigut per un roure o una alzinera per tal que la zona mantingui la massa arbrada que hi havia.

Des del consistori, a través de la brigada, se n’estava fent un seguiment periòdic per evitar riscos. No obstant això, en les darreres setmanes, a causa de les ventades i del reg, s’havia anat deteriorant i inclinant més de manera que s’ha decidit actuar d’immediat amb un operatiu en el qual han participat Bombers, que ha dut a terme la tala, i Policia Local que n’ha assegurat el perímetre.

 

InfoLleida