Tercera victòria consecutiva per al CTT Mollerussa

15/01/2023

Els del Pla d'Urgell aconsegueixen la tercera victòria consecutiva al derrotar al Club Palma TT per 1 a 5

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol ha guanyat de forma solvent aquest dissabte al Club Palma TT per 1 a 5. Ha estat la primera vegada que els del Pla d’Urgell visitaven la pista del club balear. Els dos punts els permeten seguir quarts a la classificació, empatats a 14 punts amb el Sosmatic Badalona, que és tercer.

Oriol Monzó obria el marcador amb un 3 a 1 favorable contra Héctor Puerta. Iván Martínez feia pujar el segon punt pels mollerussencs al derrotar a Eduardo Albornoz per 3 a 0. Eric Calderó arrodonia la primera ronda de partits amb un altre 3 a 0 contra Alejandro Garcia. Novament, Monzó sentenciava el partit amb un 3 a 0 contra Albornoz i Eric Calderó feia sumar el cinquè punt derrotant a Héctor Puerta per 3 a 1. Per últim, Martínez cedia l’últim punt contra Alejandro Garcia per un ajustat 2 a 3.

El primer equip del club visitarà dissabte vinent la pista del Blanxart Xaloc Olesa, equip on hi juga el japonès Yukinori Matsumoto, que porta 13 victòries i una sola derrota en el seu còmput individual.

El CTT Mollerussa Arcusin ha perdut a la pista del Sallent

Per la seva banda, el filial del club, el CTT Mollerussa Arcusin, ha perdut aquesta jornada a la pista del cuer de Segona Nacional, el CTT Sallent Reset. Els mollerussencs han cedit per 4 a 2 on l’únic jugador que ha puntuat ha estat Cristian Fernández contra Valentí Barlam i Ramon Sala. Xavi Fontanet i Ricard Gómez han perdut els seus respectius partits.

INFOLLEIDA