Tot a punt per la 11a Marxa de Torxes per la República a Mollerussa

05/09/2019

L'acte se celebrarà el 10 de setembre a la Plaça Ciutat de Lleida

La capital del Pla d'Urgell acollirà l'onzena edició de la Marxa de Torxes per la República que organitza el Casal Popular l'Arreu, juntament amb les seccions locals de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, el CDR de Mollerussa, el Jovent Republicà i l'Associació Juvenil al Carrer.

Aquest any, l'esdeveniment arrencarà des de la plaça Ciutat de Lleida a les 8 de la tarda on hi haurà Sardanes per la República a càrrec de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa i la Cantata dels Músics per la Llibertat. A les 9 del vespre, està previst l'inici de la marxa de torxes que recorrerà diversos carrers i places del municipi, fins arribar de nou a la Plaça Ciutat de Lleida, on els Músics per la Llibertat llegiran el manifest. Com cada any, els Grallers del Casal Popular l'Arreu acompanyaran musicalment la jornada. 

Posteriorment, a la Plaça 1 d'Octubre, es celebrarà un sopar popular d'entrepà i beguda al preu de 5 euros. 

D'altra banda, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana ja disposa d'una quinzena d'autobusos reservats per assistir a la manifestació de Barcelona. Les places dels autobusos es podran reservar fins el 9 de setembre.
Infolleida