Tres patinadores de Mollerussa opten a competir al Campionat d'Espanya

11/06/2019

El pavelló poliesportiu acollirà el Català en categoria cadet els dies 15 i 16 de juny

El pavelló poliesportiu de Mollerussa acollirà els propers dies 15 i 16 de juny el Campionat de Catalunya de Patinatge en categoria cadet en el qual competiran tres de les patinadores de l’amfitrió CPA Mollerussa com són Maria Bros, Ariadna López i Maria Tassies. Les tres patinadores opten a classificar-se entre les 12 primeres per poder anar a competir al Campionat d’Espanya, que es farà a Parets del Vallés, del 18 al 20 de gener.
Així ho ha explicat l’alcalde en funcions de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor d’Esports també en funcions, Bernat Diaz, la presidenta del CPA Mollerussa - Pla d'Urgell, Dolors Priego, i dues representants més del club, Cecília Montañés i Eva Cucurull. Solsona ha recordat que Mollerussa ja va acollir el 2016 l’organització del Campionat d’Espanya de Patinatge i el fet que ara torni a organitzar un altre campionat, en aquest cas de Catalunya, denota la bona salut de l’entitat i d’aquest esport a la ciutat.
En el campionat hi competiran un total de 35 participants (25 noies i 10 nois), de les quals únicament 4 procedeixen de les terres de Lleida mentre que la resta venen d’arreu del territori català. La competició s’iniciarà dissabte al matí amb els entrenaments i seguirà a la tarda amb els programes de disc curt mentre que diumenge al matí serà el torn dels programes de disc llarg.

Alejandro Martínez