Trobada la furgoneta robada de l’ACUDAM al Vendrell

20/05/2019

Els Mossos d'Esquadra han recuperat la furgoneta robada de Brico Tap, la marca de productes de ferreteria de l'ACUDAM. La furgoneta ha estat trobada en una àrea de descans de l'AP-7, prop del Vendrell.

Els Mossos d'Esquandra han localitzat aquesta matinada la furgoneta de l'ACUDAM que va ser robada al barri de Pardinyes, a Lleida, la nit de l'1 al 2 de maig. Els agents han retirat el vehicle, que es trobava en una àrea de descans de l'AP-7 prop del Vendrell, i posteriorment l'han guardat al dipòsit de la comissaria de la capital del Baix Penedès. Treballadors de l'entitat han viatjat fins a aquest punt on han realitzat els tràmits pertinents per poder portar el vehicle de nou a Mollerussa.

La furgoneta ha patit alguns desperfectes tot i que la valoració sobre el seu estat i funcionalitat es farà un cop arribi a Mollerussa.

Des d'ACUDAM han  fet el següent agraïment "ACUDAM agraeix a totes les persones, entitats i mitjans de comunicació la seva col·laboració en la cerca de la furgoneta. També agraïm la feina realitzada pel cos dels Mossos d’Esquadra, el robatori  del vehicle ha tingut un final feliç".

Infolleida