Un Open Night de cine

28/06/2022

Es comptarà amb la "presència" de Marilyn Monroe, Charles Chaplin i Freddy Krueger

En la seva novena edició l'Open Night de Mollerussa torna després de dos anys. Enguany, estarà immers en un món cinematogràfic. És el tercer any que es realitza sota una temàtica. Una altra de les peculiaritats és que els comerços tancaran el divendres a les 21 h per tornar a obrir a les 00.01 h.

Els assistents tindran l'oportunitat de conèixer a personatges històrics del cinema com Marilyn Monroe, Charles Chaplin i Freddy Krueger. I és que les activitats, no faltaran, aniran des d'una ballada de Country, passant per un espectacle itinerant fins a arribar a una nit amenitzada per diferents DJ. Tot plegat, en una jornada on obriran més de 50 establiments.

Entre tots aquells que comprin en un establiment associat a Mollerussa Comercial entraran a tres sortejos: un cap de Setmana al Parc Temàtic Warner Bross de Madrid, un cap de setmana al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges i 5 abonaments pel cinema de Mollerussa. A més, qui comparteixi l'acte a les xarxes socials també tindrà l'oportunitat de veure el Musical de Pretty Woman a Barcelona.

J. ANDRES I M. GASSÓ