Una seixantena de joves participen al campus d’estiu del CTT Mollerussa

20/08/2019

Durant 8 setmanes els joves participants han realitzat activitats d’iniciació al tennis taula, jocs i piscina

Gaudir d’activitats de lleure, practicar esport, fer nous amics o retrobar-se amb els companys de classe a l’estiu. Aquests són alguns dels principals atractius que ofereixen els diferents campus adreçats a infants i joves que es porten a terme durant els mesos de vacances. Un d’aquests és el que organitza el Club Tennis Taula Mollerussa en el que durant 8 setmanes hi ha passat més d’una seixantena de joves de la ciutat i la comarca d’edats compreses entre els 6 i els 16 anys. Es tracta de la sisena edició que el club organitza i fins ara la valoració és molt positiva ja que els ha permès trobar una nova manera de donar-se a conèixer i fer que els joves s’interessin i practiquin aquest esport.

Durant aquesta setmana i la propera, una quinzena de joves participen al quart i últim torn del campus. Distribuïts en grups d’edats, els nois i noies realitzen diferents activitats durant el matí, entre elles, iniciació al tennis taula, jocs i piscina ja que l’objectiu del campus és que els joves passin una bona estona.

 

Des del club valoren d’èxit aquesta sisena edició del Campus d’Estiu ja que any rere any augmenten el número d’inscrits. De fet, enguany hi han passat tants joves com socis té el club, una seixantena, dels quals 8 han estat noies.

 

 

A.Berga i A.Mor