Usuaris del Casal d’Avis de Mollerussa contribueixen a la formació professional d’alumnes de l’INS Mollerussa

12/03/2018

El projecte consisteix en fer activitats diverses compartides, algunes d’elles a través de dinàmiques dirigides pels joves com a pràctica

Alumnes de primer i segon curs del cicle formatiu de Tècnic d’Atenció a les persones en situació de dependència de l’Institut Mollerussa i usuaris del Casal Municipal per a la Gent Gran han activat aquest curs escolar un projecte amb l’objectiu de fomentar la convivència intergeneracional i fer un aprenentatge a través dels coneixements i les experiències amb la realització d’activitats diverses compartides. El programa de treball, que va començar el passat mes de febrer, vol també ajudar als joves estudiants en la seva formació professional ja que els permet aplicar la teoria rebuda a l’institut a la pràctica.

Entre les activitats programades hi ha des de tallers de costura que imparteixen els usuaris del Casal per a la Gent Gran als més joves a activitats artístiques i creatives amb dinàmiques pensades pels estudiants i adreçades als més grans, com la que es va dur la setmana passada. Les activitats es duen a terme tant al Casal com també a l’institut, per així donar a conèixer a tots els participants en l’experiència els dos àmbits de treball.

Infolleida