Victòria soferta per al CP Vila-sana

22/02/2021

S'ha imposat al Borbolla de Galícia per un ajustat 3 a 2. Deixa les zones de perill a 14 punts

El Vila-sana ha sumat aquest cap de setmana la segona victòria d’aquesta fase de permanència contra el Borbolla de Galícia per un ajustat 3 a 2. La poca efectivitat de cara a la porteria de les del Pla d’Urgell va fer que la diferència no fos més àmplia al marcador. El triomf les deixa amb 14 punts de marge respecte a les zones de descens.

Un gol de Victòria Porta al minut tres, un altre de Jimena Ortiz al 13 i les constants ocasions deixava entreveure que seria un partit plàcid pel Vila-sana. Però dos gols de les visitants a mans de Beatriz Perera posava les taules al marcador, deixant un resultat que s’allunyava del que s’havia vist fins aleshores a la pista. Victòria Porta va marcar el tercer gol per les del Pla d’Urgell poc abans del descans i tornava a posar d’aquesta manera al Vila-sana per davant.

El 3 a 2 al marcador ja no es va moure en tota la segona meitat malgrat les múltiples ocasions de les locals. Al final del partit, l’entrenador Lluís Rodero lamentava la manca d’efectivitat de les jugadores.

El Vila-sana porta dues victòries en aquesta segona fase de la competició, el qual li permet tenir un marge de 14 punts respecte al descens. Les noies entrenades per Lluís Rodero viatjaran la setmana vinent a Astúries per jugar contra el Cuencas Mineras.