Vila-sana completa una gran zona poliesportiva i cultural al centre del municipi

08/07/2021

Es projecta una nova plaça amb grades, pistes multiusos i altres infraestructures d’ús lúdic i esportiu per a tota la població

L’Ajuntament de Vila-sana vol completar un dels projectes més ambiciosos: una gran zona esportiva, cultural i lúdica al centre del municipi per a diversos usos i per a què en puguin gaudir totes les franges d’edat de la població.

Ara mateix, en aquest sector, ja hi ha construïdes una nova pista de Pàdel i una pista d’Skate, que estan just a l’espai exterior del Pavelló Poliesportiu.

El consistori ja projecta la seva ampliació amb la construcció d’una nova placeta amb grades que tindrà una capacitat per a unes 100 persones. Aquesta instal·lació preveu acollir un escenari invertit per a poder-hi fer actuacions a l’aire lliure.

La zona es vol completar amb diversos equipaments més com un parc infantil, una pista de bitlles, una zona d’aparells de gimnàstica amb sistema antivandàlic, una pista poliesportiva descoberta, a més d’un espai d’higiene canina. També hi haurà una zona de passeig arbrada i una terrassa al costat del bar del pavelló.

Per Joan Sangrà, alcalde de Vila-sana, aquest és un dels grans projectes municipals que s’estan desenvolupant i que volen convertir aquesta ubicació en un gran centre lúdic , cultural i esportiu per tal que en puguin gaudir totes les franges d’edat de la població. Una inversió en esport i cultura que vol posicionar el municipi en un referent comarcal en el benestar dels seus habitants.

Ara mateix, s’està acabant el projecte i es preveu que les obres es completin a finals d’any. Concretament, Vila-sana comptarà amb 16.000 m2 d’espais de nova construcció que comptaran amb una inversió d’uns 230.000 euros.
Infolleida