Vilanova de Bellpuig celebra les tradicionals caramelles

05/04/2021

Ho ha fet en un acte al poliesportiu municipal, deixant enrere les imatges de carrers i places plenes

Vilanova de Bellpuig ha celebrat aquest diumenge les tradicionals caramelles. L’actual situació ha obligat a l’organització a traslladar les danses en un acte al poliesportiu, deixant enrere les imatges de carrers i places plenes. Hi han participat al voltant de 120 dansaires, la gran majoria d’entre 3 i 12 anys, i que porten setmanes assajant a l’escola amb petits grups bombolla.

Fa 44 anys que Vilanova de Bellpuig celebra les tradicionals caramelles durant la festivitat de Pasqua. Aquesta festa popular ha anat evolucionant amb els anys, tant és així, que les darreres dues edicions s’ha hagut de reinventar per culpa de la crisi sanitària. Mentre que l’any passat els veïns i veïnes van haver d’improvisar els balls a casa seva, enguany l’Agrupació Sardanista ha decidit involucrar l’escola del municipi per formar grups bombolla i dur a terme les tradicionals danses.

L’agrupació espera que l’any que ve aquesta festa torni a les places i carrers de Vilanova amb la tradicional comparsa que ompli de caramelles tot el municipi.
RICARD GÓMEZ