Al voltant de 250 infants han gaudit dels casals esportius

16/09/2021

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell finalitza els casals d’estiu que ha organitzat en sis espais diferents de la comarca | L’entitat també ha ofert cursets de natació i classes d’aquagym a piscines municipals de vàries poblacions

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell ha dut a terme sis casals esportius durant onze setmanes i entre els mesos de juny i setembre. Hi han participat uns 250 nens i nenes de 2 a 16 anys, que han pogut practicar diferents esports com pàdel, BTT, futbol, bàsquet, atletisme o natació. Les activitats s’han celebrat a Golmés, Sidamon, Poal, Miralcamp i a l’escola Ignasi Peraire de Mollerussa i a les pistes de pàdel de l’Espai Esport. En aquests dos últims, han durat entre dos i cinc setmanes.

Tots els casals tenien una durada de quatre hores, de les 9 h del matí a les 13 h. Una vintena de monitors i monitores han estat els encarregats d’organitzar les activitats i vetllar pel compliment de les mesures sanitàries. En aquest sentit, el Consell no ha patit cap cas de coronavirus entre els participants als casals esportius.

Els nens i nenes han gaudit de classes de natació

Els casals de Golmés, Sidamon, Poal i Miralcamp han ofert també la possibilitat de participar en un curset de natació de 12 h a 13 h a les piscines municipals de cada localitat. Una oferta que també s’ha repetit a les tardes en el cas de Miralcamp i Ivars d’Urgell, on hi han participat uns 200 infants entre juliol i agost amb dos classes setmanals. En ambdues poblacions s’oferia una sessió d’aprenentatge dirigida a alumnes de P3 a 2n d’ESO i una altra per a una franja d’edat adulta.

Per últim, el Consell també ha complementat aquesta oferta de tarda amb classes d’aquagym. Unes sessions que també s’han dut a terme a les instal·lacions del Club de Tennis de Mollerussa. En total, hi han participat 40 persones entre les tres piscines.

INFOLLEIDA