Bellvís acollirà aquesta setmana el rodatge de la pel·lícula 'Alcarràs'

18/07/2021

El llargmetratge ha estat dirigit per Carla Simón, que ha narrat la trama d'una família pagesa

Sucs ha acollit aquest dijous el rodatge d’una escena de la pel·lícula ‘Alcarràs’, dirigida per Carla Simón i ambientada a Lleida. Una de les peculiaritats d’aquest llargmetratge és que la directora va voler que tots els actors fossin ‘amateurs’ i de Ponent. Van ser seleccionats a través d’un càsting mesos abans de la pandèmia. Bellvís serà la següent localitat en acollir una escena durant l'última setmana de rodatge i abans d'entrar en fase de postproducció. 

Un dels protagonistes és l’Albert Bosch, que mai havia fet d’actor i ara s’ha convertit amb protagonista de la pel·lícula. El mateix li passa a la Xènia Roset, que malgrat fer teatre al seu poble, mai havia rodat una pel·lícula. La trama mostra la vida d’una família que ha de deixar de cultivar la terra i abandonar casa seva perquè al seu lloc s’hi ha de ficar una instal·lació de plaques solars.

Simón buscava perfils autòctons amb un perfil concret per tal d’explicar de primera mà la realitat d’una família d’agricultors. Explica que tot l’equip s’ha hagut d’adaptar al seu ritme per poder rodar totes les escenes.
RICARD GÓMEZ