Cues de 4 km en l’enèsim accident a l’A-2 al Pla d’Urgell

30/09/2019

Tres turismes s’han vist implicats aquest dilluns al matí en un accident a l’A-2 al seu pas per la comarca del Pla d’Urgell. Els bombers han hagut d’excarcerar una dona que ha estat traslladada a l’hospital.

Aquest dilluns al matí, l’A-2 ha registrat l’enèsim accident al seu pas per la demarcació de Lleida. Ha estat entre els termes municipals de Sidamon i el Palau d’Anglesola, al punt quilomètric 480 en direcció Lleida. Al sinistre, que ha tingut lloc pocs minuts després de les 10.30, s’hi han vist implicats tres turismes. A conseqüència de l’accident, una de les passatgeres ha hagut de ser excarcerada pels Bombers i traslladada a l’hospital, segons les primeres informacions, ferida no greu.

L’accident ha tornat a provocar cues de fins a quatre quilòmetres i  ha obligat a tallar la via durant 10 minuts i posteriorment s’ha pogut habilitar el segon carril per a la circulació lenta de vehicles.

Al sinistre s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, diverses dels Mossos d’Esquadra i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Mariona Rebull i Martí