El CFJ Mollerussa torna al camí del triomf superant el Martinenc

24/05/2021

Els del Pla d'Urgell es mantenen a tres punts i pressionen el líder Borges

El Mollerussa va guanyar el diumenge el Martinenc (3-1) en un gran esforç col·lectiu dels del Pla d’Urgell, que es van haver de sobreposar a les nombroses baixes per molèsties físiques i sancions. Els del Pla d’Urgell, que venien d’entrepussar la jornada anterior amb un empat contra el Can Vidalet, el tercer classificat, tornen d’aquesta manera al camí de la victòria i se situen amb 29 punts, a tres del líder del grup, el Borges.

El Mollerussa va saltar a la gespa molt endollat, sent agressiu i buscant porteria des del primer minut. Així doncs, abans del minut 15, Joan Llull va aconseguir establir l’1-0 en el marcador després de guanyar l’esquena al defensor. A la diana la van seguir uns bons minuts del Mollerussa, que aconseguia retenir la pilota per així contenir el rival.

Malgrat tot, en una jugada aïllada, el Martinenc va aconseguir empatar per mitjà de Ricardo Tinoco, en una acció en la qual els locals van reclamar un possible fora de joc.

El gol en contra no va desanimar els del Pla d’Urgell, que al cap de tan sols un minut van aconseguir recuperar l’avantatge amb una diana d’Albert Delgado.

Amb el Mollerussa una altra vegada al davant, el matx va tornar a entrar en una fase de calma. Almenys fins al minut 74, en el qual Edu Barón va marcar el tercer gol per establir el 3-1 definitiu.

Després del duel, l’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, va dir estar molt “content” amb els seus jugadors. “Avui tocava fer un pas endavant a causa de les baixes i l’han fet. Quan ens han empatat l’equip ha reaccionat de seguida, això diu molt de la seua ambició i ganes de guanyar”, va explicar. El tècnic també va voler destacar l’habilitat dels jugadors a l’hora de controlar el partit. “La gestió dels moments quan anàvem al davant en el marcador ha estat excel·lent, hem controlat molt bé la pilota”, va afegir.

SEGRE MOLLERUSSA/ Fotos: Joan Gómez