El CFJ Mollerussa va guanyar per 4 gols a 1 al Sant Just

10/05/2021

Partit jugat al municipal de la capital del Pla d'Urgell

El CFJ Mollerussa va guanyar per 4 gols a 1 al Sant Just. Els del Pla d'Urgell deixen enrere la mala dinàmica, amb dues victòries consecutives i se situen a dos punts del líder, que és el Borges amb 27 punts. La pressió alta dels lleidatans va anul·lar per complet el joc de l'equip de Barcelona. Precisament el primer gol va arribar als 30 minuts, després d’una rere una recuperació de la pilota de Soldevila. Graells va inaugurar el marcador. Amb l'1- 0 es va arribar al descans. En la segona part, els de Josep Maria Turull, van mantenir la pressió, de fet el segon gol, va arribar després d'una nova recuperació de pilota, en aquest va ser Soldevila el que va posar el 2 a 0 al marcador. El tercer va arribar cinc minuts després en una jugada semblant que va culminar Graells per aconseguir el seu doblet personal. González, en el minut 75 va retallar distàncies per als visitants. Però amb el 3-1 els del Pla d’Urgell van mantenir la calma per recuperar el control del partit i va ser al minut 88, quan Barón establia el 4-1 definitiu.