El CTT Mollerussa inicia els entrenaments

17/09/2020

El club dona el tret de sortida als entrenaments oficials a l’espera de saber quan començaran les lligues. L’entitat ha començat l’activitat amb un total de 49 socis inscrits.

El CTT Mollerussa ha iniciat aquesta setmana els entrenaments oficials de la temporada sense saber encara quan començaran les lligues nacionals i provincials. Els palistes continuen en l’espera de que la Federació Espanyola publiqui un protocol específic i anunciï quina de les dues dates, si el 17 d’octubre o el 9 de gener, serà la que marcarà l’inici de les competicions.

Mentrestant, el club ha posat en marxa les sessions per als seus 49 socis, que han estat distribuïts en quatre grups per tal de complir amb totes les mesures sanitàries. Així doncs, s’ha diferenciat entre un grup d’iniciació, un mitjà amb jugadors de categories provincials, un altre de veterans i un últim grup més avançat amb tots els palistes que competeixen a Nacional. Cal destacar que 19 jugadors són menors de 16 anys, per tant, són els que conformen la base del club.

El club té obert el seu local cada dia entre les 18.30 hores i les 21.30 hores. i, un any més, l’entrenador Àlex Carrera és qui s’encarrega de dirigir els entrenaments. Carrera compleix amb la normativa de la Federació Espanyola que demana el nivell dos d’entrenador als equips que competeixen a Primera Nacional.

El CTT Mollerussa competirà aquest any amb sis equips, dos dels quals en categories Nacionals. El primer equip, el CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, competirà per segon any a la tercera màxima categoria estatal, la Primera Nacional, mentre que el filial, el CTT Mollerussa Servisimó VW, ho farà una categoria per sota. A nivell provincial, el CTT Gràfix Mollerussa defensarà el títol a Preferent i el CTT Mollerussa Vicens Maquinària i el CTT Mollerussa Recanvis Avenida jugaran a Primera. Per últim, la base del club formarà un equip a Segona Provincial, sota el nom de CTT Mollerussa Arcusin.

RICARD GÓMEZ