El CTT Mollerussa organitza un campus de tecnificació

29/12/2021

Adreçat especialment a jugadors del club amb l’objectiu que millorin tècnicament a través de l’assessorament de palistes de nacional com a entrenadors

L’activitat del CTT Mollerussa durant aquestes vacances s’ha intensificat amb la celebració d’un campus de Nadal adreçat especialment a jugadors de la base. Degut a les mesures sanitàries, el club ha decidit mantenir el grup bombolla format durant la temporada i evitar al màxim la participació de palistes que no siguin socis de l’entitat. Així doncs, l’activitat s’ha limitat a vuit palistes que realitzen exercicis de tecnificació amb jugadors de nacional del CTT Mollerussa, que competeixen a Primera i Segona Nacional.

El campus es celebra del 27 al 31 de desembre de les 9 a les 13 hores. Els participants tenen l’oportunitat d’entrenar amb jugadors de nivell i aprendre a través dels seus consells. L’objectiu és que els nens de la base facin un intensiu de tennis taula per tal que puguin anar a competir a les properes competicions federades amb el màxim de forma possible. El CTT Mollerussa té ara mateix 18 jugadors de 6 a 16 anys, que conformen la base del club.
RICARD GÓMEZ PUIG