El Lleida Esportiu aconsegueix el 22è trofeu Ciutat de Mollerussa

15/08/2019

Després de guanyar el CFJ Mollerussa (0-3)

El Lleida Esportiu aconsegueix alçar-se amb el 22è trofeu Ciutat de Mollerussa després de guanyar, per un còmode 0 a 3, el conjunt mollerussenc.

El partit, inclòs dins els actes de commemoració del centenari del CFJ Mollerussa, va començar de cara pel Lleida que abans del primer minut ja va aconseguir avançar-se al marcador gràcies a una rematada de Pedro Martín des de dins de l’àrea. El segon gol dels visitants va arribar al minut 16 després d’una jugada de Liberto que va sentenciar, de nou, Pedro Martín.

Tot i algunes bones ocasions el marcador ja no es va moure més durant la primera part. El tercer i últim gol del partit va arribar quan passaven només dos minuts de la represa, obra de Raúl González. A partir d’aquí, els dos equips van gaudir d’algunes bones ocasions que no es van acabar de concretar. Malgrat el resultat, el tècnic del Mollerussa, Josep Maria Turull, fa una valoració positiva del partit.

Per la seva banda, el tècnic del Lleida, Molo, va marxar content del Municipal de Mollerussa tot i que creu que l’equip encara té aspectes a millorar.

L’únic incident de la jornada es va produir un cop acabat l’encontre, quan un grup d’ultres del Lleida va llençar una bengala al terreny de joc que va prendre part de la gespa que s’havia estrenat el mateix dia.

 

Anna Berga