El Palau d’Anglesola participa a la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe’ amb una batuda de brossa de la banqueta del municipi

20/09/2020

Els veïns i veïnes del Palau d’Anglesola han participat en la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe’. El projecte s’ha desenvolupat aquest cap de setmana a nivell europeu i ha consistit en la neteja d’escombraries de diferents espais verds. En el cas del municipi de la comarca del Pla d’Urgell, s’ha fet una batuda de brossa a la banqueta del canal

 

Una vintena de veïns i veïnes de totes les edats del municipi del Palau d’Anglesola han unit forces per deixar més net l’espai de la banqueta del canal. Una acció que s’inscriu dins del projecte ‘Let’s Clean Up Europe’, una iniciativa comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que la població llença de manera incontrolada a la natura. En aquest sentit, la intenció de tot plegat és sensibilitzar a la ciutadania a través de la recollida de residus.

Preparats amb bosses, diferents estris i una armilla identificativa del poble, des de les 10 del matí fins a les 12 del migdia, els palauanglesolins i persones d’altres municipis de la comarca han fet una batuda per recollir la brossa de l’espai natural de la part nord del poble. 

Aquesta no és la primera vegada que el municipi celebra una batuda de brossa. De fet, el consistori i l’entitat Banqueta del Palau ja en van organitzar una l’any passat amb l’objectiu de fomentar el civisme i el reciclatge.

Alba Mor