El Palau d'Anglesola perd per la mínima a La Seu (3-2)

29/04/2024

LaSeu va superar el Palau d’Anglesola en un partit igualat que els locals van començar guanyant gràcies al gol de Del Águila, però en el qual Montalvo va empatar abans d’arribar al descans. Després, Casanova va avançar de nou els locals en l’afegit (2-1, 46). A la segona part, el Palau d’Anglesola va empatar una altra vegada gràcies a Costa, però en la següent jugada Cayola va marcar el 3-2 definitiu. El Palau d’Anglesola va provar d’empatar, però tant García com la defensa van estar encertats. Després de la victòria, la Seu és onzè amb 39 punts, mentre que el Palau d’Anglesola és setzè amb 18.

El Cerdanyola posa en risc la salvació del Mollerussa

El descens del Cerdanyola a Tercera RFEF es va fer oficial ahir, arran de la derrota davant de l’Espanyol B (3-1). Això pot fer perillar la permanència del Mollerussa, ja que, en el cas que cap equip català no aconsegueixi l’ascens a Segona RFEF via play-off, baixaran quatre equips en comptes de tres. En conseqüència, la zona de descens la marcaria el Pobla de Mafumet, ara a sis punts dels del Pla d’Urgell.

El Miralcamp treu un punt en l'afegit (2-2)

Verdú van empatar (2-2) en un partit que es va decidir en els últims minuts. En els instants inicials, els de l’Urgell es van avançar amb un gol de Conejero, però els locals van igualar el matx amb una diana de Preixens en el minut 41 (1-1). A la segona meitat, el Verdú es va tornar a avançar (1-2), però el Miralcamp, en l’afegit, va empatar el duel (2-2) i li van anul·lar un altre gol que li podria haver donat la victòria.