El Pla d’Urgell acollirà a l’estiu dos camps de treball a Linyola i a Mollerussa

05/04/2019

Serà el quart camp de treball consecutiu que acull Linyola mentre que Mollerussa feia anys que no en tenia cap.

El Pla d’Urgell acollirà, aquest proper estiu, dos camps de treball a Linyola i a Mollerussa per a joves d’entre 14 i 17 anys.

Com a novetat, la capital de la comarca torna a organitzar un camp després d’uns anys sense fer-ho. Està emmarcat dins la temàtica social i cultural i els quinze joves que hi participin hauran d’elaborar jocs gegants cooperatius de fusta als quatre centres d’educació primària de la ciutat.

Per la seva banda, Linyola durà a terme el seu quart camp de treball consecutiu. Els treballs d’enguany consistiran en recuperar un tercer búnquer i arranjar la quarta ruta saludable que passarà per la zona sud del municipi i que tindrà un recorregut de més de 16km. També hi ha previst senyalitzar una cinquena ruta d’uns 33km que delimitarà tot el perímetre del terme de Linyola.

Aquest estiu la demarcació de Lleida acollirà fins a 17 camps de treball amb un total de 300 places. D’aquests, 4 estan organitzats a través de l’Associació Alba de Tàrrega que treballa amb persones amb discapacitat. Per a l’entitat, els camps han estat una manera de treballar la inclusió i d’apropar-se a un sector a vegades complicat com és el dels joves, els quals durant aquestes dues setmanes viuen una experiència transformadora.

Els camps de treball són activitats de voluntariat que combinen la realització de projectes i serveis en una comunitat amb una part més lúdica. Enguany Joventut n’ofereix fins a 63 a tot Catalunya amb un total de 1.287 places.

 

Podeu trobar tota la informació sobre els diferents camps de treball AQUÍ.

 

Anna Berga