El Rapitenca-Mollerussa suspès al minut 74 per insults, seguirà a porta tancada

18/04/2024

El jutge fixa la data per a la represa dels 16 minuts que resten dimecres vinent dia 24 a les 20.00 hores

El Jutge de Competició i Disciplina de la Federació Catalana de Futbol va acordar ahir que el partit Rapitenca-Mollerussa, suspès el 29 de març a causa dels insults proferits per aficionats locals al triplet arbitral, es reprengui a porta tancada a partir del minut 29 de la segona part amb el marcador 0-0, que és quan el col·legiat va decretar la suspensió seguint el protocol de “zero insults a la grada”. Així mateix, imposa una multa de 300 euros a la Rapitenca “per la repressió passiva de conductes violentes, xenòfobes o intolerants”. I disposa que les despeses de desplaçament de l’equip visitant (Mollerussa) siguin cobertes, prèvia presentació de la corresponent factura d’autocar, al 50 per cent per l’equip local i per la mateixa Federació Catalana. En l’escrit de la resolució, el jutge únic afirma que, examinades les al·legacions i proves aportades a l’expedient, “es constata la constant emissió
d’insults i manifestacions de menyspreu per part de l’afició local envers els àrbitres del partit”. El jutge fixa la data per a la represa dels 16 minuts que resten dimecres vinent dia 24 a les 20.00 hores, tot i que dona deu dies per presentar recurs. En aquest sentit, el Mollerussa estudiarà si recorre per sol·licitar que es doni el partit per acabat amb el resultat que reflectia el marcador.