El somni europeu del Vila-sana haurà d'esperar

20/05/2019

L'equip ha perdut aquest dissabte a la pista del Manlleu (2-1). Dissabte vinent, en l'últim partit de la lliga contra el Gijón, l'equip es jugarà la quarta plaça.

El CP Vila-sana perd per la mínima (2-1) al camp del Manlleu i s’acomiada de jugar a la competició europea la temporada vinent. Necessitava guanyar el partit i que el Gijón perdés o empatés davant el Cuencas Mineras, premisses que no es van donar.

El Manlleu en va tenir prou amb tres minuts de partit per anotar el primer gol, acció de Raquel Bernadas. L’equip del Pla d’Urgell, però, va saber generar bones ocasions tot i que li va faltar encert de cara a la porteria. Victòria Porta va ser l’encarregada de marcar el gol de l’empat ja a la segona part. Malgrat el Vila-sana va lluitar el partit, el Manlleu va aconseguir marcar el segon gol i endur-se els tres punts.

El Vila-sana rebrà dissabte vinent, en l’últim partit de la temporada, el Gijón. El conjunt intentarà acabar la lliga en la quarta posició, un lloc que si el Voltregà no hagués guanyat la Copa d’Europa, els hi hauria permès jugar la competició europea la temporada vinent.