El Vila-sana capgira el marcador i guanya el Bigues i Riells per 3 a 1

31/03/2019

Gràcies a un doblet de Cata Flores i un altre gol de Victòria Porta a la segona part

El CP Vila-sana guanya el Bigues i Riells per 3 gols a 1, amb remuntada inclosa, gràcies a un doblet de Cata Flores i un altre gol de Victòria Porta.

Tot i el resultat final, l’equip del Pla d’Urgell va haver de patit, sobretot a la primera part. El Vila-sana va sortir a la pista amb dubtes i lluny del seu nivell habitual. Una situació que va saber aprofitar el Bigues, que va encetar el lluminós amb un gol de penal de Marta Borràs.

Ja a la represa, les del Pla d’Urgell van saber trobar-se còmodes a la pista i al minut 38 va arribar el gol de l’empat, obra de Cata Flores. Amb només dos minuts més en va tenir prou l’equip per capgirar el marcador i aconseguir el segon gol, firmat novament per Cata Flores. El tercer i definitiu va arribar al 44, en un llançament de falta directa que Victòria Porta va enviar al fons de la xarxa.

Amb aquest resultat, el Vila-sana s’aferra a la quarta posició, que els donaria accés a la competició europea, i s’apropa al tercer, el Manlleu, que va perdre davant el Gijón. L’objectiu de l’equip és clar: mantenir-se a la part alta de la taula.

La setmana vinent el Vila-sana viatja fins a Madrid per enfrontar-se amb l’Alcorcón, onzè classificat a la lliga.

 

Anna Berga