El Vila-sana finalitza dissabte la temporada rebent el Gijón

24/05/2019

L’equip aspira a guanyar el partit per finalitzar la competició al quart lloc de la taula. Això malgrat saber que la temporada vinent no opten a jugar a Europa ja que la seva plaça se la queda el Voltregà, vigent campió europeu.

Acabar la temporada amb una victòria i mantenir la quarta posició, és l’objectiu del Vila-sana que aquest cap de setmana disputa l’última jornada de la Lliga i ho fa rebent a casa el Gijón, equip que actualment es troba tercer a la classificació a 10 punts d’avantatge de les del Pla d’Urgell. El Vila-sana, doncs, vol sumar els tres punts per treure’s l’espina després que les asturianes les eliminessin còmodament a les semifinals de la Copa de la Reina. De fet, l’entrenador del conjunt, Jordi Capdevila pronostica que aquest cop serà un partit molt igualat.

L’equip també vol acabar la lliga a la quarta posició tot i sabent que la temporada vinent no podrà jugar a Europa. Fins la data a la competició continental hi accedien els primers quatre equips de la Lliga però enguany al haver guanyat el Voltregà la Copa d’Europa, les osonenques es queden amb aquesta darrera plaça fent que el somni del Vila-sana hagi d’esperar.

El partit es jugarà dissabte a les 8 del vespre al poliesportiu de Vila-sana.

Anna Berga