El Vila-sana guanya el Cerdanyola (2-3) i s'apropa a Europa

23/03/2019

L'equip puja de nou a la quarta plaça

El CP Vila-sana ha guanyat aquest dissabte el Cerdanyola per un ajustat 2 a 3, fent un pas important per entrar a Europa. Amb aquesta victòria, les noies entrenades per Jordi Capdevila, pugen a la quarta plaça, la primera que dóna accés a la competició europea. En un partit físic, el Vila-sana es va avançar al marcador al minut vuit amb un gol de Victòria PortaJoana Comas va ampliar l’avantatge amb el 0 a 2 al minut 11. A la represa, però, el Cerdanyola es va fer amb el control del partit i al minut 32, Noelie Paredes va  fer el 2 a 1 i només dos minuts després el Cerdanyola empatava a través d’un gol de Gemma Solé de penal. I quan faltaven cinc minuts per acabar el partit, Victòria Porta va fer el 2 a 3 definitiu.

En el pròxim partit el Vila-sana rebrà la visita del Bigues i Riells, vuitè classificat.