Els Reis Mags d'Orient entren a les cases del Pla d'Urgell

06/01/2020

Cases de Golmés i Torregrossa han rebut la visita de Ses Majestats, que han deixat molts regals per als més petits, però també per als no tan menuts

El rei Baltasar entrava a casa la Clàudia i el Pol, que esperaven impacients des de feia dies l’arribada de Ses Majestats. El que calia fer primer era entregar els xumets al rei com a condició per rebre els regals. I amb la feina feta, era hora d’obrir els esperats paquets: una bicicleta per a cada un i una casa de joguina. I abans d’acomiadar al rei fins l’any vinent, una foto amb tota la família. En una altra casa, els reis han passat de matinada mentre l’Alba i la Martina dormien i és per això que els ha tocat obrir els paquets abans de dinar. Les cares han estat les mateixes: felicitat i moltes ganes de gaudir de tots els regals.

La festa dels Reis ha estat l’última del cicle de festes de Nadal. Ara toca tornar a la rutina amb nous propòsits i, sobretot, portar-se molt bé durant tot l’any per demanar nous desitjos per la carta als Reis de l’any vinent.

Ricard Gómez