Els vestits de paper es promocionen a Miralcamp i Rialp

07/06/2019

També s’ha realitzat un taller sobre les tècniques més habituals per confeccionar aquestes peces a Miralcamp i se’n farà un altre a Fondarella el dia 11

Una vintena de peces procedents del Museu de Vestits de Paper han estat exhibides aquest cap de setmana passat a Rialp amb motiu de la Fira d’Oficis i Menestrals 2019, dedicada enguany a l’ofici de sastre i modista. Les peces de paper han conviscut durant la mostra, per a la qual han passat més de 200 persones,  amb altres vestits confeccionats amb roba cedits a l’Ajuntament de Rialp.

També el mateix cap de setmana, una desena de vestits més han estat exposats a Miralcamp a la sala d’actes de l’Ajuntament, on el passat dia 4 es va dur a terme un taller realitzat per tècnics del Museu de Vestits de Paper per ensenyar diferents tècniques per confeccionar vestits de paper. En aquesta línia, també el proper 11 de juny se’n farà un altre de taller a Fondarella amb l’objectiu de promocionar el museu i afavorir l’increment de participació al Concurs de Vestits de Paper, que enguany es farà el 14 de desembre.  

Infolleida