ERC i PSC, les dues formacions que opten a l’alcaldia de Torregrossa

21/05/2019

ERC Torregrossa ho fa amb Josep Maria Puig al capdavant mentre que la llista de Compromís per Torregrossa l’encapçala Francesc Carrique. Per primera vegada CiU no opta a l’alcaldia i és l’únic municipi de la comarca on no presenta candidatura.

ERC i el PSC són les dues formacions que es presenten a les eleccions municipals de Torregrossa .

L’actual alcalde, Josep Maria Puig, encapçala la candidatura d’ERC Torregrossa, que presenta una llista cremallera formada per un total de 18 persones de diferents edats i que tanca, com a suplent, la portaveu d’ERC i diputada al Parlament, Marta Vilalta.

D’aquests darrers quatre anys, l’equip de govern destaca les millores fetes a la biblioteca així com al camp de futbol i al graner. Pel que fa els reptes de futur, la llista aposta per acabar d’asfaltar els carrers que li resten al municipi, millorar el casc antic i, en especial, posar en funcionament un centre de serveis

Francesc Carrique torna a encapçalar la candidatura de Compromís per Torregrossa amb una llista paritària formada per 11 persones. Algunes de les propostes que presenta la formació són l’ampliació de l’escola i millorar la transparència municipal així com treballar per a que el consultori mèdic tingui una segona plaça de metge. Una de les prioritats, però, serà posar en funcionament un centre de dia i de serveis.

Com a peculiaritat cal destacar que, per primera vegada, l’antiga formació de CiU no es presenta a les eleccions, sent també un cas únic en tota la comarca. La darrera candidatura, que encapçalava Ramon Lleonart, actualment té 3 regidors al consistori.

Anna Berga