Èxit en la primera setmana dels casals d'estiu del Consell Esportiu del Pla d'Urgell

04/07/2022

L’entitat també ofereix cursets de natació i classes d’aiguagim a piscines municipals de diverses poblacions

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell ha iniciat aquest dilluns 27 de juny tres casals esportius que es duran a terme durant deu setmanes entre els mesos de juny i setembre. En aquesta primera setmana de casals, hi han participat una setantena de nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, que han pogut practicar diferents esports com ciclisme, futbol, natació i bàsquet. A més, durant els casals es realitzen píndoles d’activitats específiques vinculades amb la creativitat i els jocs convencionals.


Les activitats tenen lloc a Golmés, Sidamon, Miralcamp i a les pistes de pàdel de l’Espai Esport. Tots els casals tenen una durada de quatre hores, de les 9 h del matí a les 13 h. Una vintena de monitors i monitores són els encarregats de planificar i executar les activitats. Des del Consell es vol donar als més petits la possibilitat de gaudir d'un estiu amb activitats esportives i de lleure que els ajudin a créixer i a aprendre mentre juguen i
comparteixen.


El Consell Esportiu té previst igualar la xifra dels sis casals organitzats l’estiu passat amb la participació de més de 200 nens i nenes de tota la comarca.


Cursets de natació i aiguagim
Els casals de Golmés, Sidamon i Miralcamp ofereixen també la possibilitat de fer un curset de natació de 12 h a 13 h a les piscines municipals de cada localitat. Una oferta que també s'aplica a Ivars d'Urgell, Torregrossa, Barbens i Linyola. En últim lloc, el Consell també ha complementat aquesta oferta amb classes d’aiguagim. Unes sessions que es duen a terme a les instal·lacions de les piscines municipals de Sidamon i Linyola.
Infolleida