Festes de Sant Roc a El Palau d'Anglesola

Nit de ratpenats a l’estany, dissabte

El Palau d’Anglesola va celebrar divendres les festes de Sant Roc a la seua ermita. La jornada va incloure una missa cantada per la coral de l’Associació de Dones del Palau i un refrigeri per a tots els assistents.


Nit de ratpenats a l’estany, dissabte

L’estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana serà escenari dissabte vinent d’una nova Bat-Night o nit de muricecs. L’activitat, gratuïta, anirà a càrrec de Fermí Sort i Cristian Luque que parlaran sobre aquests petits mamífers que viuen a l’estany, així com mètodes de captura i seguiment. Amb aparells d’ultrasò se’n podran identificar algunes de les espècies. Serà a partir de dos quarts de vuit de la tarda i fins a dos quarts d’onze de la nit. El punt de trobada dels participants serà el punt d’informació de Cal Sinén.

Per primera vegada s’ha organitzat una proposta familiar que precedirà la Bat-Night: es tracta d’un taller d’una hora i mitja dedicat a aquest mamífer en el qual es podrà elaborar un muricec amb llana i participar en un joc per a petits i grans. La iniciativa anirà a càrrec de Sàmara Natura i es farà a Cal Sinén, a partir de dos quarts de set de la tarda. El preu serà de 5 euros per cada nen participant i inclou el material de les activitats.
Infolleida