Junts per Catalunya i ERC es disputaran l'alcaldia d'Ivars d'Urgell

18/05/2019

S'hi presenten les llistes Junts per Ivars i Vallverd, encapçalada per Montse Coma, i Endavant - Acord Municipal, amb Joan Carles Sánchez al capdavant.

Junts per Ivars i Vallverd i Endavant – Acord Municipal són les dues llistes que es presenten a Ivars d’Urgell en els comicis del proper 26 de maig.

L’actual alcaldessa, Montse Coma, es presenta per Junts per Ivars i Vallverd amb una llista amb pocs canvis, formada per 14 persones. D’aquest darrer mandat els projectes més destacats han estat la variant, el nou consultori mèdic i els vestuaris del camp de futbol. De cara al futur, el grup aposta per construir una zona esportiva a Vallverd, en uns terrenys que ja s’han adquirit, així com millorar l’acústica del pavelló. El repte més ambiciós, però, serà la posada en funcionament del Centre de Serveis.

La candidatura Endavant – Acord Municipal, encapçalada per Joan Carles Sánchez, vol treballar per fer un passeig a l’espai del reguer i crear un espai d’acció cultural a les escoles velles, entre altres propostes. Tot i això, la seva prioritat és que els veïns i veïnes d’Ivars i Vallverd siguin partícips de la gestió municipal.

Actualment Junts per Ivars i Vallverd, sota l’antic nom de CiU, té 5 regidors a l’ajuntament, un més que el grup republicà.


Anna Berga