La 4a Trobada Sardanista de Centres Escolars espera reunir més de 350 alumnes

19/04/2019

Se celebrarà el pròxim 25 d’abril a la plaça de l’Ajuntament de Mollerussa.

Més de 350 alumnes de primària i secundària, dels centres escolars de la ciutat de Mollerussa, participaran en la quarta edició de la Trobada Sardanista del pròxim dijous, 25 d’abril.

Les activitats començaran a les 10.00 hores a la remodelada plaça de l’Ajuntament, aquest canvi d’ubicació, anteriorment s’havia desenvolupat al Parc Municipal, pretén atansar l’activitat a tota la ciutadana i potenciar-ne la participació del públic en general.

A les 10.30 hores, després d’esmorzar, començaran les diferents demostracions sardanistes per part dels alumnes, que es presentaran amb un galop i a continuació, faran rotllanes per grups escolars. Aquests, demostraran tot el que han après als tallers que s’han dut a terme en els diferents centres escolars al llarg dels mesos de març i abril.

La trobada clourà amb els parlaments de les autoritats, el lliurament dels obsequis de participació que lliura l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i amb la sardana de germanor.

La jornada ha estat organitzada pel Pla Educatiu Entorn Mollerussa amb la col·laboració de l’ajuntament, el Servei Educatiu del Pla d’Urgell, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i amb el suport de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

En cas d’inclemència meteorològica, l’activitat es traslladarà al pavelló poliesportiu municipal.

Infolleida