La 5a Milla Urbana de Sidamon serà el Campionat de Catalunya Absolut i Màster

15/07/2019

Aquesta edició de la Milla de Sidamon comptarà també amb una cursa Inclusiva anomenada ‘Capacitats diferents’

L’Ajuntament de Sidamon, amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme i sota el control del Comitè Català de Jutges, organitza pel dissabte 31 d’agost el Campionat de Catalunya de Milla Absolut i Màster, juntament amb la 5a Milla Urbana de Sidamon. La cita es disputarà a partir de les 17.30 hores, amb sortida i arribada a l’avinguda Generalitat, a tocar de la pista esportiva i de la piscina de Sidamon.

Aquesta edició de la Milla de Sidamon comptarà també amb una cursa Inclusiva anomenada ‘Capacitats diferents’, una prova per promoure la igualtat social, l’esport i la salut, l’objectiu de la qual és que tothom pugui fer esport siguin quines siguin les seves capacitats. Serà una cursa no competitiva oberta a tothom i on s’haurà de donar una volta al circuit de 550 metres. Els participants inscrits en qualsevol altra de les curses de la Milla de Sidamon o Campionat de Catalunya podran participar a la Cursa Inclusiva sense necessitat d’inscripció.

Les inscripcions per a les curses corresponents al Campionat de Catalunya s’hauran de fer a través de la INTRANET de la RFEA fins el dilluns 26 d’agost, mentre que les corresponents a les curses de la 5a Milla de Sidamon s’hauran de fer a la web www.iter5.cat i es tancaran el divendres 30 d’agost.

La Milla de Sidamon 2019 segueix el camí emprés fa dos edicions, i un any més serà solidària, en aquesta edició amb Down Lleida. És per això que tots aquells que ho desitgin es podran inscriure a la web d’Iter5 en l’opció ‘Dorsal solidari’ totes aquelles persones que només vulguin participar solidàriament en el projecte de Down Lleida, sense haver de participar a la prova esportiva. 

A cada cursa de la Milla de Sidamon es donarà premi als cinc primers classificats i al primer local de cada categoria a excepció de la cursa dels Cigronets i la Cursa Inclusiva. A les curses del Campionat de Catalunya de Milla es donarà premi als tres primers classificats de cada categoria. Hi haurà samarreta commemorativa i entrepà per tots els participants.

Pel que fa als serveis, la Milla de Sidamon ofereix de servei de guarderia, guarda-roba, massatge, escalfament (zumba) i piscina.

Infolleida