La Festa del Pou Bo de Torregrossa celebra el seu 10è aniversari

22/07/2018

L'Associació Amics del Pou Bo va fer un reconeixement als pouers i poueres dels 10 anys que s'ha celebrat la festa

Torregrossa ha celebrat aquest cap de setmana el 10è aniversari de la Festa del Pou Bo. El dissabte a la tarda, Cremallera Teatre van ser els encarregats de donar el tret de sortida a les activitats amb el pregó inaugural i la posterior cercavila de David Ogre, un personatge que es va passejar pel municipi saludant a tots els assistents. A més, també va tenir lloc la Fira d’Artesania reservada a productes fets amb les mans i de quilòmetre 0, així com també la trobada de col·leccionistes de plaques de cava on es va presentar el disseny exclusiu del 10è aniversari de la festa.

El diumenge, els habitants de torregrossa van seguir la cercavila a càrrec dels Grallers Descordats fins al Pou Bo, on posteriorment, els alumnes de 5è i 6è de l’Escola La Bassa juntament amb la companyia de teatre local Tour-mix Teatre, van representar la llegenda del pou bo.

Després de la representació teatral, l’Associació Cultural Amics del Pou Bo van fer el nombrament del poueret i la pouereta 2018 i es va fer un reconeixement a tots els pouers i poueres dels últims 10 anys de celebració de la festa.

 

 

Meritxell Castillo