La Fira de Sant Josep de Mollerussa tanca la 148a edició amb 74.000 visitants

06/06/2021

La meitat dels expositors consideren que participar a la fira els ha donat beneficis i un 88% han assegurat que repetiran l’any vinent

Més de 74MIL persones han visitat la 148a edició de la fira de Sant Josep. Això sense comptar l’afluència del recinte interior dels pavellons firals. Malgrat la incertesa del moment i el canvi de data de l’esdeveniment al mes de juny, més de la meitat dels expositors asseguren que han complert expectatives a nivell de negoci i que participar a la Fira els ha donat beneficis. A més, un 88% han assegurat que repetiran a la próxima edició. Unes xifres que enorgulleixen i satisfan a Fira de Mollerussa, ja que consideren són una mostra de la fidelització dels expositors.

En una edició marcada per la representació del nou Govern, la Generalitat ha reconegut la valentia per part de l’organització d’apostar per la celebració d’aquest certamen de referència del sector primari. En aquest sentit, Govern ha constatat que la Fira de Sant Josep marca l’inici de la recuperació econòmica i social.

D’altra banda, els més petits també han gaudit de la Fira amb una trentena d’atraccions complementàries. Durant els tres dies de Fira, un centenar de treballadors entre controladors covid, personal de seguretat i assistents han vetllat pel compliment de les mesures de seguretat.

Ricard Gómez i Alba Mor