L’alumnat de l’escola Arnau Berenguer planta alzines en el marc de la iniciativa “Posem Guapo el Palau”

17/12/2021

L’objectiu de la iniciativa, a banda de crear més zones verdes al poble, és que els alumnes portin a la pràctica els coneixements de medi natural apresos a les aules

Un centenar d’alumnes d’educació primària de l’escola Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola han plantat 22 alzines a la zona natural de l’Ermita de Sant Roc. L’objectiu de la iniciativa, a banda de crear més zones verdes al poble, és que els alumnes portin a la pràctica els coneixements de medi natural apresos a les aules.

En el marc de la iniciativa “Posem Guapo el Palau”, organitzada per l’escola, els alumnes han après, entre altres, el procediment de plantació d’arbres i la importància de cuidar el medi ambient.

De la mateixa manera, l’activitat contribuirà a embellir la zona del Palau d’Anglesola amb una nova zona natural al municipi. En aquest sentit, la zona del Parc de Sant Roc se sumarà als prop de 115MIL metres quadrats de zona verda del Palau d’Anglesola. Una tasca que des del consistori es vol continuar potenciant després de rebre el Premi Vila Florida.

Alba Mor