MÉS DE 1500 ESCOLTES I GUIES ES RETROBEN A IVARS D’URGELL AMB EL BOOM

11/05/2022

16 agrupaments de diversos pobles i ciutats es tornen a reunir celebrant la trobada més gran de la demarcació Nord-Occidental

Més de 1.500 infants i joves de 16 agrupaments escoltes de la Demarcació Nord-Occidental s'han aplegat aquest cap de setmana a Ivars d’Urgell, celebrant el Boombàstik, una macrotrobada que ha reunit durant dos dies a escoltes de 6 a 19 anys de tota la província de Lleida i que enguany ha servit per tal que els diferents agrupaments es retrobessin després de dos anys sense poder celebrar aquest tipus d’esdeveniments.
La trobada va començar el dissabte a les 11 del matí a l’espai Regué amb una presentació dinamitzada de l’eix i, posteriorment, es va realitzar una rua pel poble per tal de distribuir els diferents infants i joves i començar a dur a terme les activitats per branques (grups d’edat). Durant tot el dissabte, les diferents branques van ocupar els carrers i places d’Ivars amb jocs, gimcanes, tallers i debats dinamitzats pels caps i quel·les dels diferents agrupaments. La jornada va cloure a la nit amb les respectives vetllades a diferents espais del municipi.
El diumenge a les 11 del matí es va reprendre novament la rua fins a arribar a l’espai central, on es va tancar l’eix amb una activitat conjunta entre totes les branques. El Boombàstik va cloure amb el ball conjunt de la cançó oficial, diversos parlaments i un dinar de germanor.
La Demarcació Nord-Occidental està formada per 18 agrupaments escoltes i guies d’Agramunt, Arbeca, Artesa de Segre, Balaguer, Belianes, Bellpuig, Cervera, Fraga, Guissona, Ivars d’Urgell, Linyola, Lleida, Mollerussa, el Palau d’Anglesola, la Pobla de Segur, la Seu d’Urgell, Tàrrega i Verdú.
Infolleida