Miralcamp celebra l'arribada de la primavera amb una exposició de tractors antics

29/03/2022

La trobada, sota el nom de PrimaveralCamp, va reunir gent d’arreu del territori, que va celebrar l’arribada de l’equinocci al voltant d’un seguit d’activitats diverses

Miralcamp va celebrar aquest diumenge 27 de març el PrimaveralCamp, la jornada que celebrava l'entrada a la primavera amb un seguit d'activitats que es van estendre arreu del dia i que van reunir gent d'arreu, com una exposició de tractors antics, visites guiades al voltant del poble i un aperitiu a la cooperativa Agrària de Miralcamp. Per acabar d'arrodonir el dia, a la tarda, el pavelló poliesportiu va acollir un concert de l'orquestra Selvatana.

La cita va iniciar-se a les 10 del matí amb l'exposició de tractors antics, que va estendre's entre l'avinguda dels Països Catalans i la plaça Sant Jaume. Aquesta trobada va ser fruit de la iniciativa de l'Associació d'Amics dels Tractors Antics de Ponent, de la qual alguns miralcampins en són membres, i que van fer arribar la proposta al consistori, que va donar-li el seu suport per poder organitzar-ho. En l'exposició, els visitants, vinguts d'arreu del territori, van poder conèixer de prop la història dels tractors, tan vinculats a la terra i que han viscut una gran evolució al llarg dels anys.

La trobada va continuar amb un recorregut amb els tractors antics pel municipi, que van desfilar pel terme municipal a partir de les 11.30 hores, configurant una estampa festiva i molt ponentina.

A continuació, els assistents a la jornada van fer una visita guiada al Museu del Caragol, un lloc únic fruit de la col·lecció de Ramon Massot de més de 4.000 caragols, i també a l'església del poble.

El recorregut va finalitzar a la cooperativa Agrària de Miralcamp, que va oferir un aperitiu per tots els assistents, i on també se'ls va obsequiar amb una capsa de galetes amb segell miralcampí, elaborades al nou obrador Tiny Tasty Trays.

Al llarg de tota la jornada, els assistents es van mostrar molt satisfets per l'èxit d'assistència i l'ambient que va omplir de vida els carrers del poble durant tot el diumenge. La trobada va ser possible gràcies a la col·laboració de l'Associació d'Amics dels Tractors Antics de Ponent, Romà Infraestructures i Serveis, Miralcamp Fruits, Agrària de Miralcamp, l'Ajuntament de Miralcamp i la Diputació de Lleida.

La diada es va acabar d'arrodonir amb el concert-espectacle de l'orquestra Selvatana, que va omplir el pavelló poliesportiu de gom a gom a partir de les 18 hores amb gent vinguda d'arreu, organitzat pel consistori conjuntament amb Segueix la Festa i Representacions Artístiques Subirós.

Infolleida